Aylık arşiv Temmuz 2020

Nispetiye Çilingir

NİSBETİYE ÇİLİNGİR 0533 957 61 58
NİSBETİYE ANAHTARCI 0542 317 84 20

BEŞİKTAŞ NİSBETİYE ÇİLİNGİR HİZMETLERİ 7/24 SAAT ACİL ÇAĞRI MERKEZİ :

Beşiktaş NİSBETİYE çilingir yardımlarımız acil olarak gece ve gündüz senenin her vakti uygun fiyat politikası ile hizmet vermektedir.BEŞİKTAŞ her yerine anında etkili ve yetkili çilingir olarak anında hızlı ve güvenilir müdahale imkanlarımız 7/24 saat geçerlidir.NİSBETİYE de ulaşım süremiz en geç 10-20 dakika içinde verilmektedir. beşiktaş NİSBETİYE en yakın çilingir noktasına ulaşım ve iletişim numaramızdan arayabilirsiniz. beşiktaşta NİSBETİYE de mahallesinde kilitli kalmış anahtarı kayıp edilmiş , problemli kapı açılımları anında ulaşım garantili ürün kullanımları ile hizmetleri olay anında uzmanlar tarafından gerçekleşmektedir. Beşiktaşın her mahallesinde yetkili olarak görev yapan çilingir ve anahtarcı firmalarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. istanbul genelinde her mahalleye ve ilçeye acil olarak servis hizmet lerimiz bulunmaktadır. beşiktaş ta her türden anahtarlarınız ile çalıştırdığınız göbekler ve kilit çeşitleri firmalarımızda bulunmakta ve servis edilmektedirler. kurumsal olarak çalışan çağrı merkezimizi hemen arayınız adresinize uzman anahtarcı kadromuzdan servis talep edebilirsiniz. Beşiktaşta acil ulaşım sağlayan usta motorize ekiplerimiz ile sağlanmaktadır. beşiktaş’da bulunduğunuz verdiginiz konum bilgisine en kısa sürede gelmektedirler. Beşiktaş’da her çeşit anahtar yapımları ve kilit değişimleri firmamız tarafından size gönderilen uzman anahtarcılar tarafından kullanılan profesyonel çilingir aletleri ile yapılmaktadır. Beşiktaşın çilingiri olarak bizi aradığınızda işini en iyi kalitede yapan ustalarımız sizlere yardımcı olacaktır çilingir çağrı merkezi tarafından adrese gelecek olan ustalar işlerinin sorunsuz bitimine sizlerin memnuniyetleri olana kadar takip edilmektedirler.Beşiktaş genelinde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı ekiplerimizin kapılarınızı daha fazla emnşyete ve güvene alabilcek kapı ve kilit koruma sistemleri hakkında uzmanlaşmış bilgilerinden ücretsiz yararlanabilirsiniz kapılarınızı hırsızlara karşı koruma altına alabilecegimiz sadece bizde olan patentli engelset sistemini mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederiz engelset sistemleri kapınızı ve sevdiklerinizi koruma altına almaktadır.hemen şimdi arayabilir sistemler hakkında daha fazla detaylı bilgilendirme ve fiyatlarını sorabilirsiniz kaçak ve seyyar iş gören sahtekarlara dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz..İstanbul ve Beşiktaş, nisbetiye mahallesi tamamında uzman olarak hizmet veren firma kurumsal çilingir merkezimiz sizlerin hizmetinizdedir.acil kurumsal çilingir telefon numarası 444 01 93 ..bu numarayı acil olarak kaydedin bir gün lazım olabilir.

BEŞİKTAŞ NİSBETİYE OTO ÇİLİNGİR :

İstanbul geneli verdiğimiz araba kapıları açma çilingir ve anahtarcı hizmetlerimiz oto,araba,otomobil çilingir-anahtarcı uzmanlarımızın kullandıkları profesyonel çilingir el maymuncukları ile beşiktaşın her mahallesinde kesintisiz olarak verilmektedir.

BEŞİKTAŞ NİSBETİYE ANAHTARCI :

Beşiktaş Anahtarcı firmamız her çeşitten oluşan otomobil,araba anahtarı ve ev,ofis ve çelik para kasaları anahtarları yedekleme ve kumada ,alarm kepenk kumandaları çoğaltım işlemleri için arayabilirsiniz.servislere gelen ustalarımızdan ev ve işyerleri kapılarınızın emniyeti ve güvenliği hakkında detaylı bilgilendirme güçlendirme olarak neler yapılabilecegini ücretsiz olarak talep edebilir keşiflendirme alabilirsiniz..engelset sistemimizi inceleyiniz..

BEŞİKTAŞ NİSBETİYE Yetkili servis olarak firmalara ait ürünlerin satış bakım ve onarım hizmetlerini sunmaktayız. Çilingir yetkili servis markalarımız aşağıdaki gibidir;

BEŞİKTAŞ NİSPETİYE Mahallesi Hok Kilit Yetkili servisi
BEŞİKTAŞ NİSBETİYE Mahallesi Multlock Çilingir Yetkili Servisi
BEŞİKTAŞ NİSPETİYE Mahallesi Yale Kilit Servisi
BEŞİKTAŞ NİSBETİYE Mahallesi Atra Kilit Yetkili Servisi
BEŞİKTAŞ NİSPETİYE Mahallesi Yuma Kilit Yetkili Servisi
BEŞİKTAŞ NİSBETİYE Mahallesi Kale kilit Yetkili servisi
BEŞİKTAŞ NİSPETİYE Mahallesi İto Kilit Yetkili servisi

BEŞİKTAŞ NİSPETİYE Çilingircilik ve Anahtarcılık Sektörü adına verdiğimiz diğer Hizmetlerimiz

ETİLER Mahallesi Çelik Kapı Kilidi tamir ve montajı,
BALMUMCU Mahallesi En Yakın Anahtarcı ve Çilingir,
TÜRKALİ Mahallesi Garaj Kumandası Kopyalama,
NİSPETİYE Mahallesi Servis hizmetleri Akıllı Kilit,
ACİL Mahallesi Apartman Kilidi montajları,
NİSBETİYE Mahallesi Çelik Kasa Çilingir,
TEŞVİKİYE Mahallesi Kasa Açma,Anahtar yapımı
NİŞANTAŞI Mahallesi Kasa Kilit Açma,
BEBEK Mahallesi Oto Çilingir,kapı açma
CİHANNUMA Mahallesi Oto Kumanda,kepenk kumanda
ORTAKÖY Mahallesi ev oto kasa çilingiri
ULUS Mahallesi HOK kilit ,
VİŞNEZADE Mahallesi yuma Kilit,

• Hırsızların açamadığı Kilitler
• Topuzlu Kilitler , Otel tipi
• Elektrikli Kilit Karşılıkları
• Elektrikli Tirajlı Kilitleri
• Silindirler,bareller,özel ölçü bareller
• Emniyet Kelepçeleri Satış ve montaj
• Apartman sokak kapıları tamiratları
• Asma Kilit çeşitleri ve satışları
• Çelik para Kasaları açma servisi
• Hırsıza karşı kilit sistemleri
• Amerikan topuzlu kilitler
• Kapı Hidrolikleri montaj ve ayar servisleri
• engelset güvenlik sistemleri
• Kapı Dürbünleri satış ve montaj servisleri
• pratik kart kartlı geçiş sistemleri

BEŞİKTAŞ mahallesi çilingir ve anahtarcı yetkili servis hizmetleri aşağıdaki gibidir;

• Her marka çeşit Silindirler
• Silindirli Gömme Kilitler
• Gömme Emniyet Kilitleri
• Dıştan Takma Tirajlı Kilitler
• İç Kapı Gömme Kilitleri
• Özel Kilitler
• Çelik Kapı Kilitleri
• Çelik kapı Aksesuarlar
• Yüksek güvenlikli Kilitler

BEŞİKTAŞ nisbetiye mahallesinde çilingirci ve anahtarcılar olarak yetkili servis hizmetleri noktalarımız aşağıdaki gibidir;

BEŞİKTAŞ NİSBETİYE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ AKAT MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ ARNAVUTKÖY MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ BALMUMCU MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ BEBEK MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ CİHANNÜMA MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ DİKİLİTAŞ MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ ETİLER MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ GAYRETTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ KONAKLAR MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ KURUÇEŞME MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ LEVAZIM MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ LEVENT MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ MECİDİYE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ MURADİYE MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ NİSBETİYE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ ORTAKÖY MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ SİNANPAŞA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ TÜRKALİ MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ ULUS MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ VİŞNEZADE MAHALLESİ ANAHTARCILAR
BEŞİKTAŞ YILDIZ MAHALLESİ ÇİLİNGİR

Halkalı çilingir

Halkalı çilingir

İstanbul – Halkalı semtinde kesintisiz 7/24 çilingir ve anahtarcı hizmeti veriyoruz. Yapmanız gereken tek şey site içerisindeki numaraları aramanız ve operatörlerimizle iletişim kurmanızdır.iletişim kurduktan sonra yaklaşık 2 dakika içerisinde size yönlendirilmiş olan çilingir arkadaşımız sizi arayacaktır. Konum bilgilerinizi aldıktan sonra 20 ila 25 dakika içerisinde kapınızda olurlar. kapıda kalma durumunuzda alaka da kapınız kilitliyse göbeğiniz değişerek kilitli değilse herhangi bir zarar verilmeden kapınız açılıp anahtarınız da testi yapıldıktan sonra anahtarını size teslim edilerek çilingir imiz kapınızdan ayrılacaktır. Siz değerli müşterilerimize göndermiş olduğumuz bütün çilingir lerimiz bütün çilingir sertifikalarına sahip olup şüphe duyulduğunda müşteriye bu sertifikaların gösterilmesi gerektiğinde istediğiniz anda size göstereceklerdir. Halkalı’da kurumsal çilingir hizmeti veren firmamız 7/24 hem kapıda kalma hem de kilit değiştirme hizmeti için nöbetçi çilingir sistemi olarak arandığı zaman hemen gelecek şekilde bekleyen çilingirlerin izle kesintisiz 24 saat çilingir hizmeti vermekteyiz.

 

Halkalı Çilingir

 

 

 

 

 

Halkalı anahtarcı

Her semtte anahtarcı düşüncesi ile çalışan firmamız bağlantıda olduğumuz bütün çilingir ustalarıyla en yakınımızdaki kişi size göndererek kapıda kalma durumları veya ev içerisindeki kilit üzerinde kilit bulunan eşyalarınız para kasası oda kapıları çekmece kilitleri gibi arızaları gidermek için 7/24 hizmet vermektedirler. anahtar çektirme işlemleri gerektiğinde gün içerisinde bizi aradığımızda anahtarcı larımızın konumunu size vererek anahtar çektirme isteklerinizi bu sayede gerçekleştirmiş olacaksınız. Geceleri herhangi bir şekilde ne araba ne de ev kapısı anahtarı çektirmek yeni anahtar yaptırmak hem kanunen yasaktır hem de bu işlem geceleri ne kadar ısrar olursa olsun yapılmamaktadır bu konuyla alakalı ısrar etmemenizi tavsiye eder böyle bir durumda kaldığınızda gündüzü beklemeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır. Kapı açımı esnasında kapı sadece ev sahibine veya o evde oturan kişilerin o evde oturduğunu kanıtladığı zaman açılabilir nasıl kanıtlarım diye düşünürseniz eğer o evde oturduğunu zu bel gelecek adınıza gelen bir fatura veya o evde kira kontratı ile alakalı adınızda olan bir belge ya da herhangi bir komşunuzun size şahitlik etmesi de yeterli olacaktır kapı açıldıktan sonra kapı açılan kişi adına tutanak tutularak bu kişiye bu kapı şu saatte açıldı diye bu tutanak tutulur ve sizden de imza alınmaktadır.

Halkalı oto çilingir

Halkalı oto çilingir olarak çilingir hizmetimiz kapı açma durumlarında 24 saat olarak devam etmektedir araç anahtarı tamiri ile alakalı ve oto kontak arızalarını gidermek gibi işlemler gün içerisinde mesai saatleri içerisinde yapılmaktadır.her marka otomobil kamyon kamyonet esnasında herhangi bir zarar verilmeden açılmaktadır kapılarda yamulma ve camlarda kırılma durumu kesinlikle olmamaktadır. bütün otomobil markalarının anahtar yedeği çıkartma sıfırdan anahtar yaptırma anahtar immobilizer ayarlaması yaptırma işlemleri Halkalı oto çilingir ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Hırsız kilidi

Hırsız kedili adı verilen hırsızların eve girmemesini sağlayan kilitlerin üzerine güçlendirerek hırsızın evinize girmemesini sağlayan sistemimiz sayesinde tatile çıktığınızda veya işinize gittiğimizde evinize hırsızların girmesini engelleyen bir sistemdir bu sistemin ismi engelset olup bütün patent hakları firmamıza ait olup bugüne kadar İstanbul genelinde yaklaşık 5000 kapıya takılıp test edilip herhangi bir hırsızlık veya içeriye girme girişimini bulunduğunda hırsızlar tarafından muvaffak olamamıştır. sloganımız olan kapına engelse taktır kapını kafana takma ile yola çıkan firmamız bugüne kadar kapısına engelset aktaran tüm müşterilerinden memnuniyet geri dönüşümü almakta ve müşterilerimizin diğer müşterilerimize tavsiyesiyle hiç reklam vermeden yaklaşık 5000 kişinin kapısına takılmıştır bu konuyla alakalı geniş bilgi almak isterseniz 444 0 193 nolu telefonumuzdan bizi arayarak kapınızın engel seti uygun olup olmadığını öğrendikten sonra bu sistemle alakalı fiyat alabilirsiniz.
Halkalı ÇİLİNGİR HİZMETLERİ
Halkalı Çilingir

Halkalı Oto Çilingir

Halkalı Kasa Çilingir

Halkalı Kilit Değişim ve Onarım

Ne kadar süre beklemem gerekir?

En yakın çilingiri bölge’nizi seçerek bulabilirsiniz. En yakın çilingir sizin bölgeniz de telefonunuzu beklemektedir. Halkalı bölgesinde ki motorlu çilingirlerimize telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Bir sorun olması durumunda merkezimizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Halkalı bölgesinde hizmet verdiğimiz tüm hizmetler

Halkalı Çilingir
Halkalı En Yakın Çilingir
Halkalı Nöbetçi Çilingir
Halkalı Acil Çilingir
Halkalı Oto Çilingir
Halkalı 24 Saat Çilingir
Halkalı Kasa Çilingir
Halkalı Araba Çilingir
Halkalı Anahtarcı
Halkalı En Yakın Anahtarcı
Halkalı Nöbetçi Anahtarcı
Halkalı Acil Anahtarcı
Halkalı Oto Anahtarcı
Halkalı 24 Saat Anahtarcı

Yenimahalle Çilingir telefonu 0533 957 61 58 Yenimahalle Anahtarcı

YENİMAHALLE çilingir 0533 957 61 58
YENİMAHALLE anahtarcı 0542 317 84 20

ANKARA YENİMAHALLE Çilingir ve Anahtarcı servis telefon numaraları gece ve gündüz acil olarak kurumsal çilingir hizmetleri verilmektedir hemen arayabilir adresinize en yakın çilingir firmasını çağırabilirsiniz.

Ankara YENİMAHALLE’da çilingir hizmetimiz 20 yıldır kurumsal olarak devam etmektedir çilingir hizmetimizi kullanabilmek için 444 0 193 nolu kurumsal çağrı merkezi numaramızdan veya site içerisinde verilmiş olan cep numaralarından bizi arayarak en hızlı ve uygun fiyat ile bir çilingir hizmeti alabilirsiniz. Ankara YENİMAHALLE çilingir olarak hizmetimiz 7/24 olup daire kapıları çelik kapı açımı oda kapı açılma işyeri kapıları, kapıda kalan herkesin bir an önce evinin içerisinde girmek istediği psikolojisinde olduğunu bildiğimiz için çilingir hizmetimize en hızlı ve uygun şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle YENİMAHALLE’da acil çilingir hizmeti gerektiğinde bizi aradığınızda yaklaşık olarak 20 dakikada kapınızda olmaya çalışıyoruz. Çilingir hizmetimiz çilingir ustalarımız alakalı tüm belgelere sahip olan çilingirler ile çalışmayı kendisine görev edinmiş 20 yıldır Türkiye genelinde kurumsal çilingir hizmeti veren ve her yerde her semtte her mahallede çilingir hizmet servisleri ile çalışan Türkiye geneli çilingir Anahtarcı ve acil çilingir hizmeti sunan Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal çilingir firmasıyız. Bu nedenle kapınıza gelen her çilingiri bizim vermiş olduğumuz kurumsal hizmet gibi çalışmamaktadır seyyar çilingirlere dikkat etmelisiniz bizi hemen arayarak sistem hakkında daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

YENİMAHALLE anahtarcı :

YENİMAHALLE Çilingir ve YENİMAHALLE anahtarcı olarak her çeşit ev oto ve çelik kasa anahtarları işini bilen profesyonel makinelerle çalışan uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz.. Ev içi kapılarınız ve üstünde kilit bulunan her eşyanız çilingir ustalarımız tarafından tamir veya kilit değişimi işlemleri yapılmaktadır.

YENİMAHALLE oto çilingir :

ANKARA tamamında vermiş olduğumuz oto çilingir servislerimiz YENİMAHALLE tamamında acil olarak uzman oto çilingir ustalarımızla ile profesyonel olarak verilmektedir.

ANKARA YENİMAHALLE Yetkili servis olarak firmalara ait ürünlerin satış bakım ve onarım hizmetlerini sunmaktayız. Çilingir yetkili servis markalarımız aşağıdaki gibidir;

YENİMAHALLE Mahallesi Hok Kilit Yetkili servisi
YENİMAHALLE Mahallesi Multlock Çilingir Yetkili Servisi
YENİMAHALLE Mahallesi Yale Kilit Servisi
YENİMAHALLE Mahallesi Atra Kilit Yetkili Servisi
YENİMAHALLE Mahallesi Yuma Kilit Yetkili Servisi
YENİMAHALLE Mahallesi Kale kilit Yetkili servisi
YENİMAHALLE Mahallesi İto Kilit Yetkili servisi

ANKARA YENİMAHALLE Çilingircilik ve Anahtarcılık Sektörü adına verdiğimiz diğer Hizmetlerimiz

YENİMAHALLE Mahallesi Çelik Kapı Kilidi tamir ve montajı,
YENİMAHALLE Mahallesi En Yakın Anahtarcı ve Çilingir,
YENİMAHALLE Mahallesi Garaj Kumandası Kopyalama,
YENİMAHALLE Mahallesi Servis hizmetleri Akıllı Kilit,
YENİMAHALLE Mahallesi Apartman Kilidi montajları,
YENİMAHALLE Mahallesi Çelik Kasa Çilingir,
YENİMAHALLE Mahallesi Kasa Açma,Anahtar yapımı
YENİMAHALLE Mahallesi Kasa Kilit Açma,
YENİMAHALLE Mahallesi Oto Çilingir,kapı açma
YENİMAHALLE Mahallesi Oto Kumanda,kepenk kumanda
YENİMAHALLE Mahallesi ev oto kasa çilingiri
YENİMAHALLE Mahallesi HOK kilit ,
YENİMAHALLE Mahallesi yuma Kilit,

• Hırsızların açamadığı Kilitler
• Topuzlu Kilitler , Otel tipi
• Elektrikli Kilit Karşılıkları
• Elektrikli Tirajlı Kilitleri
• Silindirler,bareller,özel ölçü bareller
• Emniyet Kelepçeleri Satış ve montaj
• Apartman sokak kapıları tamiratları
• Asma Kilit çeşitleri ve satışları
• Çelik para Kasaları açma servisi
• Hırsıza karşı kilit sistemleri
• Amerikan topuzlu kilitler
• Kapı Hidrolikleri montaj ve ayar servisleri
• engelset güvenlik sistemleri
• Kapı Dürbünleri satış ve montaj servisleri
• pratik kart kartlı geçiş sistemleri

mahallesi çilingir ve anahtarcı yetkili servis hizmetleri aşağıdaki gibidir;

• Her marka çeşit Silindirler
• Silindirli Gömme Kilitler
• Gömme Emniyet Kilitleri
• Dıştan Takma Tirajlı Kilitler
• İç Kapı Gömme Kilitleri
• Özel Kilitler
• Çelik Kapı Kilitleri
• Çelik kapı Aksesuarlar
• Yüksek güvenlikli Kilitler

Ankara Yenimahalle’nin genelinde tüm mahallerde çilingir hizmet noktalarımız:

YENİMAHALLE 25 MART MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE ANADOLU MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE AŞAĞI YAHYALAR MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE ATA MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE AVCILAR MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE BARIŞ MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE BARIŞTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE BATI SİTESİ MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE BEŞTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE BURÇ MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE ÇAMLICA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE ÇARŞI MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE ÇİĞDEMTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE DEMETEVLER MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE DEMETGÜL MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE DEMETLALE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE EMNİYET MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE ERGAZİ MAHALLESİ ÇİLİNGİR
ANKARA ERGENEKON MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE ESENTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE GAYRET MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE GAZİ MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE GÜVENTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE GÜZELYAKA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE IŞINLAR MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE İLKYERLEŞİM MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE İNÖNÜ MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE İVEDİKKÖY MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE İVEDİKOSB MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE KALETEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE KARACAKAYA MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE KARDELEN MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE KARŞIYAKA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE KAYALAR MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE KENTKOOP MAHALLESİ ÇİLİNGİR
ANKARA KUZEY YILDIZI MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE MACUN MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ
YENİMAHALLE MEMLİK MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE OSTİM MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE OSTİM OSB MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE ÖZEVLER MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE PAMUKLAR MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE RAGIP TÜZÜN MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE SERHAT MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE SUSUZ MAHALLESİ ACİL ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE TEPEALTI MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE TURGUT ÖZAL MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE UĞUR MUMCU MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE VARLIK MAHALLESİ UYGUN ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE YAKACIK MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİMAHALLE YENİ BATI MAHALLESİ GECE ÇİLİNGİR
YENİMAHALLE YENİÇAĞ MAHALLESİ ANAHTARCI
ANKARA YEŞİLEVLER MAHALLESİ BAYRAM ÇİLİNGİR
ANKARA YUKARI YAHYALAR MAHALLESİ ANAHTARCI
ANKARA YUNUS EMRE MAHALLESİ FİYAT ÇİLİNGİR
ANKARA YUVAKÖY MAHALLESİ ANAHTARCI TELEFON

Beşiktaş Abbasağa Çilingir

ABBASAĞA ÇİLİNGİR 0533 957 61 58
ABBASAĞA ANAHTARCI 0542 317 84 20

BEŞİKTAŞ ABBASAĞA ÇİLİNGİR HİZMETLERİ 7/24 SAAT ACİL ÇAĞRI MERKEZİ :

Beşiktaş Abbasağa çilingir yardımlarımız acil olarak gece ve gündüz senenin her anı hizmet vermektedir. Abbbasağa her yerine anında çilingir müdahale imkanlarımız 24 saat geçerlidir. Abbasağada ulaşım süremiz en geç 15-20 dakika içinde gerçekleşmektedir. Abbasağa en yakın çilingir noktası iletişim numaramız dan bizimle irtibata geçebilirsiniz. Abbasağa kilitli kalmış kapı açımları anında tamirat hizmetleri ve montajları olay yerinde hemen gerçekleşmektedir. Beşiktaşın her mahallesinde konumlandırılmış çilingir ve anahtarcı dükkanlarımız ile sizlerin hizmetinizdeyiz her yere acil olarak servis hizmetlerimiz bulunmaktadır. Beşiktaş’da her türlü anahtar ile çalışan kilit çeşitleri ürün yelpazemizde bulunmaktadır hemen arayınız adresinize uzman anahtarcı kadromuzdan servis talep edebilirsiniz. Beşiktaş’ta acil ulaşım motorize ekiplerimiz ile yapılmaktadır. Adres sıkıntısı yaşamayan ustalarımız bulunduğunuz adrese en kısa sürede gelmektedirler. Beşiktaş’da her çeşit anahtar yapımları ve kilit değişimleri firmamız tarafından size gönderilen uzman anahtarcılar tarafından kullanılan profesyonel çilingir aletleri ile yapılmaktadır. Beşiktaş’ın çilingiri olarak bizi aradığınızda işini en iyi kalitede yapan ustalarımız sizlere yardımcı olacaktır çilingir çağrı merkezi tarafından adrese gelecek olan ustalar işlerinin sorunsuz bitimine sizlerin memnuniyetleri olana kadar takip edilmektedirler.Beşiktaş genelinde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı ekiplerimizin kapılarınızı daha fazla emniyete ve güvene alabilecek kapı ve kilit koruma sistemleri hakkında uzmanlaşmış bilgilerinden ücretsiz yararlanabilirsiniz kapılarınızı hırsızlara karşı koruma altına alabileceğimiz sadece bizde olan patentli engelset sistemini mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederiz engelset sistemleri kapınızı ve sevdiklerinizi koruma altına almaktadır. Hemen şimdi arayabilir sistemler hakkında daha fazla detaylı bilgilendirme ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz seyyar çalışan çilingirlere dikkat etmenizi tavsiye ederiz..Beşiktaş geneli çalışan hizmet veren kurumsal çilingir merkezimiz her gün hizmetinizdedir.kurumsal çilingir telefon numaramız 444 01 93 ..bu numarayı hemen kaydedin bir gün lazım olabilir.

BEŞİKTAŞ ABBASAĞA OTO ÇİLİNGİR :

İstanbul geneli vermekte olduğumuz otomobil kapıları açma çilingir hizmetlerimiz oto çilingir uzmanlarımızın kullandıkları profesyonel çilingir maymuncukları ile 24 saat genelinde beşiktaşta her mahallesinde kesintisiz olarak verilmektedir.

BEŞİKTAŞ ABBASAĞA ANAHTARCI :

Beşiktaş Anahtarcı olarak her çeşit oto anahtarı ve ev ve çelik para kasaları anahtarları yedekleme ve çoğaltım işlemleri için arayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ABBASAĞA Yetkili servis olarak firmalara ait ürünlerin satış bakım ve onarım hizmetlerini sunmaktayız. Çilingir yetkili servis markalarımız aşağıdaki gibidir;

Mahallesi Hok Kilit Yetkili servisi
Mahallesi Multlock Çilingir Yetkili Servisi
Mahallesi Yale Kilit Servisi
Mahallesi Atra Kilit Yetkili Servisi
Mahallesi Yuma Kilit Yetkili Servisi
Mahallesi Kale kilit Yetkili servisi
Mahallesi İto Kilit Yetkili servisi

Çilingircilik ve Anahtarcılık Sektörü adına verdiğimiz diğer Hizmetlerimiz

ETİLER Mahallesi Çelik Kapı Kilidi tamir ve montajı,
BALMUMCU Mahallesi En Yakın Anahtarcı ve Çilingir,
TÜRKALİ Mahallesi Garaj Kumandası Kopyalama,
NİSPETİYE Mahallesi Servis hizmetleri Akıllı Kilit,
ACİL Mahallesi Apartman Kilidi montajları,
ABBASAĞA Mahallesi Çelik Kasa Çilingir,
TEŞVİKİYE Mahallesi Kasa Açma,Anahtar yapımı
NİŞANTAŞI Mahallesi Kasa Kilit Açma,
BEBEK Mahallesi Oto Çilingir,kapı açma
CİHANNÜMA Mahallesi Oto Kumanda,kepenk kumanda
ORTAKÖY Mahallesi ev oto kasa çilingiri
ULUS Mahallesi HOK kilit ,
VİŞNEZADE Mahallesi yuma Kilit,

• Hırsızların açamadığı Kilitler
• Topuzlu Kilitler , Otel tipi
• Elektrikli Kilit Karşılıkları
• Elektrikli Tirajlı Kilitleri
• Silindirler,bareller,özel ölçü bareller
• Emniyet Kelepçeleri Satış ve montaj
• Apartman sokak kapıları tamiratları
• Asma Kilit çeşitleri ve satışları
• Çelik para Kasaları açma servisi
• Hırsıza karşı kilit sistemleri
• Amerikan topuzlu kilitler
• Kapı Hidrolikleri montaj ve ayar servisleri
• engelset güvenlik sistemleri
• Kapı Dürbünleri satış ve montaj servisleri
• pratik kart kartlı geçiş sistemleri

BEŞİKTAŞ mahallesi çilingir ve anahtarcı yetkili servis hizmetleri aşağıdaki gibidir;

• Her marka çeşit Silindirler
• Silindirli Gömme Kilitler
• Gömme Emniyet Kilitleri
• Dıştan Takma Tirajlı Kilitler
• İç Kapı Gömme Kilitleri
• Özel Kilitler
• Çelik Kapı Kilitleri
• Çelik kapı Aksesuarlar
• Yüksek güvenlikli Kilitler

BEŞİKTAŞ ABBASAĞA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ AKAT MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ ARNAVUTKÖY MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ BALMUMCU MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ BEBEK MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ CİHANNÜMA MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ DİKİLİTAŞ MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ ETİLER MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ GAYRETTEPE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ KONAKLAR MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ KURUÇEŞME MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ LEVAZIM MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ LEVENT MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ MECİDİYE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ MURADİYE MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ NİSBETİYE MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ ORTAKÖY MAHALLESİ ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ SİNANPAŞA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ TÜRKALİ MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
BEŞİKTAŞ ULUS MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BEŞİKTAŞ VİŞNEZADE MAHALLESİ ANAHTARCILAR
BEŞİKTAŞ YILDIZ MAHALLESİ ÇİLİNGİR

ilkadım Çilingir

İlkadım çilingir

Samsun ilimizin nadide ilçelerinden ilkadım’da çilingir hizmetimiz mevcut olup yaklaşık 16 yıldır kurumsal olarak hizmet vermektedir. çilingir hizmetimizi almak sizin açınızdan çok güvenli olmaktadır nedeni ise kurumsal çilingir hizmeti olduğumuz için gelen çilingirin herhangi bir şekilde geri çağrılma isteminiz olduğu zaman aynı çilingiri size tekrar yönlendirme durumunuz mevcut olmaktadır. öte yandan Samsun genelindeki diğer ilçelerde de çilingir hizmetimiz mevcut olup hem kapıda kalma durumları için yardımcı olurlar hem de gerektiğinde acil kilit değiştirme durumlarınız içinde çilingir hizmetimiz 24 saat bu konuda hizmet vermektedir. Çilingir hizmetimizden yararlanan her müşterimiz kapı açıldıktan sonra ve üzerindeki herhangi bir malzeme değiştiğinde bu malzeme ile alakalı malzemenin sunmuş olduğu garanti belgesinde size temin etmektedir. ileride herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda kilitle alakalı herhangi bir sıkıntı olduğunda bu sıkıntı sizin hatanız dan dolayı oluşmamışsa eğer bu malzemenin garanti belgesi ile firmasına aradığınız zaman size yetkili servis olarak çilingir yönlendirerek veya kendi ustalarını yönlendirerek kapı üzerindeki kilit veya göbeği değiştirip veya tamir edip eski hali nasılsa o hale getirilerek sizlere hizmet vermektedir.

İlkadım anahtarcı

Samsun İlk yardımda bulunan anahtarcı larla olan anlaşmamız sayesinde olmuş olduğunuz konuma en yakın anahtarcı ye size yönlendirerek en kısa zamanda kapıda kalma veya ev içerisindeki kapı üzerindeki kilitlerin arızasını giderme ev içerisindeki çekmece para kasası dolaplar ve kilitli olan üstünde kilit bulunan her malzemenin ile alakalı tamir veya değişim hizmeti sunmaktadır. Hizmetimizden yararlanmak için site içerisindeki numaraları arayarak veya 444 0 193 nolu kurumsal numaramızdan da bize ulaşarak konumunuza en yakın anahtarcı size yönlendirme bize veya anahtarcının adresi size gerekiyorsa adrese size vermek gibiyim hizmetler sunmaktayız.

İlkadım oto çilingir

Oto çilingir konusunda uzmanlaşan çilingir ekibimizle Samsun her yerinde oto kapısı açtırma veya otokontrolü ile alakalı arızaları giderme kırılan anahtarların yerine yeni anahtar çıkartma kaybolan anahtarlara sıfırdan anahtar çıkartma işlemleri ile alakalı yardımcı oluyoruz to çilingir konusunda İlk yardımda en hızlı şekilde hizmet sunan ve bu hizmeti verirken aracınıza herhangi bir zarar getirmeden bu hizmeti sağlamaktayız. oto kapısı açma konusunda 24 saat hizmet veren oto çilingir lerimiz oto anahtarı ile alakalı tamir gerektiğinde bunu gün içerisinde mesai saatleri içerisinde yapmaktadırlar.

İlkadım ÇİLİNGİR HİZMETLERİ

İlkadım Çilingir

İlkadım Oto Çilingir

İlkadım Kasa Çilingir

İlkadım Kilit Değişim ve Onarım

Ne kadar süre beklemem gerekir?

En yakın çilingiri bölge’nizi seçerek bulabilirsiniz. En yakın çilingir sizin bölgeniz de telefonunuzu beklemektedir. İlkadım bölgesinde ki motorlu çilingirlerimize telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Bir sorun olması durumunda merkezimizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

İlkadım bölgesinde hizmet verdiğimiz tüm hizmetler

İlkadım Çilingir
İlkadım En Yakın Çilingir
İlkadım Nöbetçi Çilingir
İlkadım Acil Çilingir
İlkadım Oto Çilingir
İlkadım 24 Saat Çilingir
İlkadım Kasa Çilingir
İlkadım Araba Çilingir
İlkadım Anahtarcı
İlkadım En Yakın Anahtarcı
İlkadım Nöbetçi Anahtarcı
İlkadım Acil Anahtarcı
İlkadım Oto Anahtarcı
İlkadım 24 Saat Anahtarcı

Hizmet verdiğimiz Mahalleler:

19 Mayıs Mahallesi Çilingir, Adalet Mahallesi Çilingir, Ahulu Mahallesi Çilingir, Akgöl Mahallesi Çilingir, Anadolu Mahallesi Çilingir, Aşağıavdan Mahallesi Çilingir, Ataköy Mahallesi Çilingir, Avdan Mahallesi Çilingir, Bahçelievler Mahallesi Çilingir, Baruthane Mahallesi Çilingir, Bilmece Mahallesi Çilingir, Çanakçı Mahallesi Çilingir, Çandır Mahallesi Çilingir, Çatalarmut Mahallesi Çilingir, Çatkaya Mahallesi Çilingir, Çay Mahallesi Çilingir, Cedit Mahallesi Çilingir, Çelikalan Mahallesi Çilingir, Çiftlik Mahallesi Çilingir, Çivril Mahallesi Çilingir, Derebahçe Mahallesi Çilingir, Derecik Mahallesi Çilingir, Fatih Mahallesi Çilingir, Fevzi Çakmak Mahallesi Çilingir, Gürgendağ Mahallesi Çilingir, Güzeldere Mahallesi Çilingir, Hançerli Mahallesi Çilingir, Hastane Mahallesi Çilingir, Hürriyet Mahallesi Çilingir, İlyasköy Mahallesi Çilingir, İstasyon Mahallesi Çilingir, Kadifekale Mahallesi Çilingir, Kadıköy Mahallesi Çilingir, Kale Mahallesi Çilingir, Kalkancı Mahallesi Çilingir, Kapaklı Mahallesi Çilingir, Karadeniz Mahallesi Çilingir, Karasamsun Mahallesi Çilingir, Kavacık Mahallesi Çilingir, Kazım Karabekir Mahallesi Çilingir, Kılıçdede Mahallesi Çilingir, Kıran Mahallesi Çilingir, Kışla Mahallesi Çilingir, Kökçüoğlu Mahallesi Çilingir, Kusçulu Mahallesi Çilingir, Liman Mahallesi Çilingir, Pazar Mahallesi Çilingir, Rasathane Mahallesi Çilingir, Reşadiye Mahallesi Çilingir, Saitbey Mahallesi Çilingir, Selahiye Mahallesi Çilingir, Tepecik Mahallesi Çilingir, Toybelen Mahallesi Çilingir, Ulugazi Mahallesi Çilingir, Unkapanı Mahallesi Çilingir, Uzgur Mahallesi Çilingir, Yaşardoğu Mahallesi Çilingir, Yenidoğan Mahallesi Çilingir, Yeşiltepe Mahallesi Çilingir, Zafer Mahallesi Çilingir, Zeytinlik Mahallesi Çilingir,

Kırıkkale Çilingir telefonu 0533 957 61 58 Kırıkkale Anahtarcı

Kırıkkale Çilingir Telefon numarası 0533 957 61 58
Kırıkkale Anahtarcı telefon numarası 0542 317 84 20

KIRIKKALE genelinde vermiş olduğumuz kapı açma ve kilit değistirme gibi Anahtarcılık ve Çilingirlik sektörü adına bulabileceğiniz her yardım hizmeti artık tek telefon numarası ile hizmetinizde . Kırıkkale tamamında verilen çilingir servis telefon numaralarımız dan bize ulaşabilirsiniz hatta hemen şimdi hazır zamanı gelmişken hemen arayın sistemimizle tanışmış olursunuz 24 saat çalışan bir çağrı merkezi kurduk ,sizlere kesintisiz çilingir hizmetleri sağlamaktayız.Kırıkkale Çilingir hizmetlerimiz 3 ana kolda hizmet vermektedir 1-ev kapısı çilingir ve kilit değişimleri montaj servisleri ve anahtar adına istediğiniz her türlü emniyet ve güvenlik sistemleri konusunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. 2-otomobil kapısı çilingir hizmetleri ve kaybedilen yada yedekleme istenilen oto anahtarları çoğaltımları vb hizmetler .3 Çelik para kasaları açma ve kaybedilen eski anahtarların bulunsa bile bir daha açmayacak şekilde şifrelerinin değişimlerinin yapılması . Kırıkkale Çilingir hizmetlerimiz anında olay yerinde olarak sizlerin mağduriyetlerine kesin ve hızlı çözüm ulaştırmak için 24 saat sene boyunca hizmet vermektedir hemen arayın..Kırıkkale nin tüm mahalle ve köylerinde aralıksız ve çok hızlı bir ulaşım sistemleri ile olay yerine ulaşım sağlıyoruz hemen deneyin.. Kırıkkale de en uygun fiyat ile profesyonel çilingir yardım hizmetlerini bizden alabilirsiniz hemen arayın fiyat öğrenin.Kırıkkale de en iyi uzman anahtarcı ve usta çilingir ler ile çalışmaktayız kırıkkale de bizden bilgi almadan çilingir ustası çağırmayınız.Kırıkkale en çabuk adrese gelebilecek ustayı hemen arayın telefon ve adres bilgilerini isteyiniz.

KIRIKKALE ANAHTARCI :

Kırıkkale Anahtarcı telefon numaraları ve adres bilgilerine ulaşım sağlamak istiyorsanız hemen her türlü anahtar yedekleme ve çoğaltımları yaptırmak için bizimle iletişime geçiniz.

Kırıkkale Oto Çilingir :

Kırıkkale’nin her yerine anahtarı kaybolmuş yada kilitli kalmış otomobil kapılarını açmak için kırıkkale otomobil kapısı açma çilingir ustaları hemen arayın …

KIRIKKALE TAMAMINDA VERMİŞ OLDUĞUMUZ ÇİLİNGİR HİZMET NOKTALARIMIZ:

KIRIKKALE BAHŞILI ÇİLİNGİR MAHALLELERİ :

Bahşılı Mahallelerde çilingir

ATADÖNMEZ MAHALLESİ ÇİLİNGİR
BAHÇELİ MAHALLESİ ÇİLİNGİRCİ
DOĞANAY MAHALLESİ ÇİLİNGİRLER
HÜSEYİN ONBAŞI MAHALLESİ ÇİLİNGİRCİLER
YEŞİLKÖY MAHALLESİ ÇİLİNGİR ACİL

bahşılı Köylerde çilingir

ÇAMLICA KÖYÜ ANAHTARCI
KARAAHMETLİ KÖYÜ ÇİLİNGİR
KÜÇÜK SARIKAYALAR KÖYÜ ANAHTARCIM
KÜREBOĞAZI KÖYÜ ÇİLİNGİR USTASI
SARIKAYALAR KÖYÜ ANAHTARCILAR

KIRIKKALE BALIŞEYH ÇİLİNGİR MAHALLELERİ .

BALLI MAHALLESİ ÇİLİNGİR
OBA MAHALLESİ ÇİLİNGİR
TOKİ MAHALLESİ ÇİLİNGİR
YENİ MAHALLESİ ÇİLİNGİR

KIRIKKALE ÇELEBİ ÇİLİNGİR MAHALLELERİ .

BARBAROS MAHALLESİ ANAHTARCI
FATİH MAHALLESİ ANAHTARCILAR
GÜLVEREN MAHALLESİ ANAHTARCI
YENİ MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI

KIRIKKALE DELİCE ÇİLİNGİR MAHALLELERİ

DELİCE ÇİLİNGİR AKTEPE MAHALLESİ
DELİCE ANAHTARCI CUMHURİYET MAHALLESİ
DELİCE ÇİLİNGİR FATİH MAHALLESİ
DELİCE ANAHTARCILAR FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ
DELİCE ÇİLİNGİR GÖKÇEBEL MAHALLESİ
ACİL DELİCE ANAHTARCI GÜNDÜZ MAHALLESİ
DELİCE ÇİLİNGİR HÜRRİYET MAHALLESİ
HEMEN DELİCE ANAHTARCI KARABEKİR MAHALLESİ
DELİCE ÇİLİNGİR MERKEZ MAHALLESİ
ÇABUK DELİCE ANAHTARCI MİMAR SİNAN MAHALLESİ
DELİCE ÇİLİNGİR SAKARYA MAHALLESİ
HIZLI DELİCE ANAHTARCI YENİ MAHALLESİ
DELİCE ÇİLİNGİR YERLİ KENT MAHALLESİ

KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ÇİLİNGİR MAHALLELERİ

KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ÇİLİNGİR FATİH SULTAN MEHMET MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ANAHTARCI HOCA AHMET YESEVİ MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ÇİLİNGİR KARŞIYAKA MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ANAHTARCI KURTULUŞ MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ÇİLİNGİR MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ANAHTARCI YAVUZ SULTAN SELİM MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ÇİLİNGİR YEŞİLEVLER MAHALLESİ
KIRIKKALE KARAKEÇİLİ ANAHTARCI ZAFER MAHALLESİ

KIRIKKALE KESKİN ÇİLİNGİR MAHALLELERİ

ALTUNTAŞ MAHALLESİ
BOZKURT MAHALLESİ
GÜNDOĞDU MAHALLESİ
MADEN MAHALLESİ
YENİ MAHALLESİ
YENİCE MAHALLESİ

KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR MAHALLELERİ

KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR AKŞEMSETTİN MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR ALTINOVA MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR AŞAĞIMAHMUTLAR MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR BAĞLARBAŞI MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR BAHÇELİEVLER MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR ÇALILIÖZ MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR ÇULLU MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR ETİLER MAHALLESİ
KIRIKKALE MERKEZ ÇİLİNGİR FABRİKALAR MAHALLESİ
MERKEZ ÇİLİNGİR FATİH MAHALLESİ
ACİL ANAHTARCI GÜNDOĞDU MAHALLESİ
GÜRLER MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ACİL ANAHTARCI GÜZELTEPE MAHALLESİ
HACIBEY MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ACİL ANAHTARCI HÜSEYİN KAHYA MAHALLESİ
KALETEPE MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ACİL ANAHTARCI KARŞIYAKA MAHALLESİ
KIRIKKÖYÜ MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ACİL ANAHTARCI KIZILIRMAK MAHALLESİ
KİMESKİ MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ACİL ANAHTARCI KURTULUŞ MAHALLESİ
OSMANGAZİ MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ACİL ANAHTARCI TELEFON OVACIK MAHALLESİ
SAĞLIK MAHALLESİ ACİL ANAHTARCI
ÇİLİNGİR ACİL SANAYİ MAHALLESİ
ÇİLİNGİR ACİL SELİM ÖZER MAHALLESİ
ÇİLİNGİR ACİL TEPEBAŞI MAHALLESİ
ÇİLİNGİR ACİL YAYLACIK MAHALLESİ
ÇİLİNGİR ACİL YENİDOĞAN MAHALLESİ
ÇİLİNGİR ACİL YENİMAHALLE MAHALLESİ
ÇİLİNGİR ACİL ANAHTARCI YUVA MAHALLESİ

KIRIKKALE SULAKYURT ÇİLİNGİR MAHALLELERİ

SULAKYURT HIZLI ÇİLİNGİR ACİL YAYLA MAHALLESİ
SULAKYURT UYGUN ÇİLİNGİR ACİL YENİ MAHALLESİ
SULAKYURT ANAHTARCILAR ÇİLİNGİR ACİL YENİ ÖZ MAHALLESİ
SULAKYURT ÇELİK KAPI ÇİLİNGİR ACİL YENİHAYAT MAHALLESİ
SULAKYURT KASA ÇİLİNGİR ACİL YEŞİLYURT MAHALLESİ
SULAKYURT OTOMOBİL ÇİLİNGİR ACİL YILDIZ MAHALLESİ
SULAKYURT OTO ÇİLİNGİR ACİL YÜKSELEN MAHALLESİ

KIRIKKALE YAHŞİHAN ÇİLİNGİR MAHALLELERİ

YAHŞİHAN ÇİLİNGİR ÇELİK KASA ALAADDİN MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR ARABA BAYRAKTEPE MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR OTO DOĞANLIK MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR OTOMOBİL EMİRLER MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR TELEFON ERENLER MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR FİRMASI HACIBEY MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR – ANAHTARCI KADIOĞLU MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİR ACİL SEYRANTEPE MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİRLER YENİŞEHİR MAHALLESİ
YAHŞİHAN ÇİLİNGİRCİ YEŞİL VADİ MAHALLESİ

KIRIKKALE Yetkili Çilingir ve Anahtarcı servisi olarak firmalara ait ürünlerin satış bakım ve onarım hizmetlerini büyük bir özveri ile sunmaktayız . Çilingir yetkili servis markalarımız aşağıdaki gibidir;

KIRIKKALE Mahallesi Hok Kilit Yetkili servisi
KIRIKKALE Mahallesi Multlock Çilingir Yetkili Servisi
KIRIKKALE Mahallesi Yale Kilit Servisi
KIRIKKALE Mahallesi Atra Kilit Yetkili Servisi
merkez Mahallesi Yuma Kilit Yetkili Servisi
yahşihan Mahallesi Kale kilit Yetkili servisi
sulakyurt Mahallesi İto Kilit Yetkili servisi

KIRIKKALE Çilingircilik ve Anahtarcılık Sektörü adına verdiğimiz diğer Hizmetlerimiz

Mahallesi Çelik Kapı Kilidi tamir ve montajı,
Mahallesi En Yakın Anahtarcı ve Çilingir,
Mahallesi Garaj Kumandası Kopyalama,
Mahallesi Servis hizmetleri Akıllı Kilit,
Mahallesi Apartman Kilidi montajları,
Mahallesi Çelik Kasa Çilingir,
Mahallesi Kasa Açma,Anahtar yapımı
Mahallesi Kasa Kilit Açma,
Mahallesi Oto Çilingir,kapı açma
Mahallesi Oto Kumanda,kepenk kumanda
Mahallesi ev oto kasa çilingiri
Mahallesi HOK kilit ,
Mahallesi yuma Kilit,

• Hırsızların açamadığı Kilitler
• Topuzlu Kilitler , Otel tipi
• Elektrikli Kilit Karşılıkları
• Elektrikli Tirajlı Kilitleri
• Silindirler,bareller,özel ölçü bareller
• Emniyet Kelepçeleri Satış ve montaj
• Apartman sokak kapıları tamiratları
• Asma Kilit çeşitleri ve satışları
• Çelik para Kasaları açma servisi
• Hırsıza karşı kilit sistemleri
• Amerikan topuzlu kilitler
• Kapı Hidrolikleri montaj ve ayar servisleri
• engelset güvenlik sistemleri
• Kapı Dürbünleri satış ve montaj servisleri
• pratik kart kartlı geçiş sistemleri

KIRIKKALE mahallesi çilingir ve anahtarcı yetkili servis hizmetleri aşağıdaki gibidir;

• Her marka çeşit Silindirler
• Silindirli Gömme Kilitler
• Gömme Emniyet Kilitleri
• Dıştan Takma Tirajlı Kilitler
• İç Kapı Gömme Kilitleri
• Özel Kilitler
• Çelik Kapı Kilitleri
• Çelik kapı Aksesuarlar
• Yüksek güvenlikli Kilitler

Onikişubat Çilingir

Onikişubat çilingir

Kahramanmaraş ilimize bağlı onikişubat ilçesinde çilingir hizmetimiz 16 yıldır kurumsal olarak 24 saat kesintisiz kapı açma ve kilit değiştirme hizmeti sunmaktadır. çilingir servisimizden yararlanmak için internet üzerinden bizi bulduğunuzda site içerisindeki herhangi bir numaramızdan bizi aradığımızda yaklaşık 20 ila 25 dakika içerisinde kapınızda oluyoruz. kapı açılma esnasında çilingir ustalarımız kapılarınızı hiçbir zarar vermeden sadece kapınızı açar eğer kilitli ise klip değişir kilit değiştiğinde anahtarlar size teslim edilir kilit değişimi bittikten sonra kapı üzerindeki kilit denenir herhangi bir arıza olup olmadığına bakılır sonra anahtar size teslim edilir ve herhangi bir ileride bir arıza oluşuyorsa kısa süreli zamanlarda da firmamız yapmış olduğu işin garantisini vermektedir. Ayrıca değişen malzemelerin kilit firmaları tarafından garantisi bulunmaktadır bazıları 3 yıl bazıları da 5 yıl Garanti sunuyordu değişmiş olan malzemenin içerisinden çıkan Garanti belgesini kaybetmediğini sürece herhangi bir arıza oluştuğunda arıza sizinle alakalı değilse bu kilit firması arıza ile alakalı size yardımcı olup eski malzemeyi veya bozulmuş malzemeyi yenisi ile değiştirilir veya arkasına giderir. çilingir hizmeti alırken nelere dikkat etmemiz lazım öncelikle gelen çilingirin çilingir olup olmadığı ile alakalı belgelerini kontrol edebilirsiniz, eğer belgelerini size ibraz edemiyorsa bu arkadaşın çilingir dikle alakası yoktur demektir. kurumsal bir firmadan çilingir hizmeti aldıysanız kafanız herhangi bir sıkıntı ile alakalı bir şeye takılmaz gerektiğinde bize geri dönüş yaptığınızda size gelmiş olan çilingiri tekrar kapınıza gönderme imkanımız mevcut olup herhangi bir durumda zor durumda sizi bırakmamak için en hızlı şekilde yardımcı olmaya çalışacağız.

Onikişubat anahtarcı

onikişubat ilçemiz çok büyük bir ilçe olduğu için içerisinde de çokça mahallesi bulunmaktadır yaklaşık 128 mahallesi bulunan 12 Şubat ilçemizde birçok mahallede çilingir hizmeti veren çilingir ustalarıyla olan bağlantımız sayesinde kapıda kalma durumları da beklemenize en aza indiriyoruz. kapıda kalma durumları haricinde kilit değişimi ev içerisindeki üstünde kilit bulunan kapa dolap çekmece ek kasa kilitleri ile alakalı arıza giderme kilit değişimi işlemleri onikişubat anahtarcılar mı tarafından yapılmaktadır.

Onikişubat oto çilingir

oto çilingir hizmeti de veren firmamız 7/24 oto kapısı açtırma işleminde size yardımcı olmaktadır diğer oto ile alakalı kontak arızası anahtar çoğaltma sıfırdan anahtar yaptırma işlemleri gün içerisinde aradığınızda mesai saatleri içerisinde bu hizmetlerde size verilmektedir. oto açılma esnasında kapınızın camı kırılmaz yamulmaz kapınız eskiden kullanmış olduğunuz anahtarı tekrar eskisi gibi kullanma durumunuz devam eder.

Onikişubat ÇİLİNGİR HİZMETLERİ
Onikişubat Çilingir

Onikişubat Oto Çilingir

Onikişubat Kasa Çilingir

Onikişubat Kilit Değişim ve Onarım

Ne kadar süre beklemem gerekir?

En yakın çilingiri bölge’nizi seçerek bulabilirsiniz. En yakın çilingir sizin bölgeniz de telefonunuzu beklemektedir. Onikişubat bölgesinde ki motorlu çilingirlerimize telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Bir sorun olması durumunda merkezimizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Onikişubat bölgesinde hizmet verdiğimiz tüm hizmetler

Onikişubat Çilingir
Onikişubat En Yakın Çilingir
Onikişubat Nöbetçi Çilingir
Onikişubat Acil Çilingir
Onikişubat Oto Çilingir
Onikişubat 24 Saat Çilingir
Onikişubat Kasa Çilingir
Onikişubat Araba Çilingir
Onikişubat Anahtarcı
Onikişubat En Yakın Anahtarcı
Onikişubat Nöbetçi Anahtarcı
Onikişubat Acil Anahtarcı
Onikişubat Oto Anahtarcı
Onikişubat 24 Saat Anahtarcı

Hizmet verdiğimiz Mahalleler:
12 Şubat Mahallesi Çilingir, 5 Nisan Mahallesi Çilingir, Abdülhamid Han Mahallesi Çilingir, Akçakoyunlu Mahallesi Çilingir, Akif İnan Mahallesi Çilingir, Altınova Mahallesi Çilingir, Avcılar Mahallesi Çilingir, Avşar Mahallesi Çilingir, Ayşepınarı Mahallesi Çilingir, Barbaros Mahallesi Çilingir, Beşen Mahallesi Çilingir, Bin Evler Mahallesi Çilingir, Bulutoğlu Mahallesi Çilingir, Büyüksır Mahallesi Çilingir, Çağırkan Mahallesi Çilingir, Çağlayan Mahallesi Çilingir, Çakırdere Mahallesi Çilingir, Çakırlar Mahallesi Çilingir, Çamlıbel Mahallesi Çilingir, Çamlıca Mahallesi Çilingir, Çamlık Mahallesi Çilingir, Çevrepınar Mahallesi Çilingir, Çınarpınar Mahallesi Çilingir, Çokran Mahallesi Çilingir, Cüceli Mahallesi Çilingir, Çukurhisar Mahallesi Çilingir, Cumhuriyet Mahallesi Çilingir, Dadağlı Mahallesi Çilingir, Demrek Mahallesi Çilingir, Dereboğazı Mahallesi Çilingir, Döngel Mahallesi Çilingir, Döngele Mahallesi Çilingir, Dumlupınar Mahallesi Çilingir, Ertuğrul Gazi Mahallesi Çilingir, Fatih Mahallesi Çilingir, Fatih (Merkez) Mahallesi Çilingir, Fatmalı Mahallesi Çilingir, Gayberli Mahallesi Çilingir, Gedemen Mahallesi Çilingir, Gölpınar Mahallesi Çilingir, Hacı Bayram Veli Mahallesi Çilingir, Hacıağlar Mahallesi Çilingir, Hacıbudak Mahallesi Çilingir, Hacıibrahimuşağı Mahallesi Çilingir, Hacılar Mahallesi Çilingir, Hacımustafa Mahallesi Çilingir, Hacınınoğlu Mahallesi Çilingir, Hartlap Mahallesi Çilingir, Hasancıklı Mahallesi Çilingir, Haydar Bey Mahallesi Çilingir, Hayrullah Mahallesi Çilingir, Hürriyet Mahallesi Çilingir, Ilıca Mahallesi Çilingir, İsmailli Mahallesi Çilingir, İstiklal Mahallesi Çilingir, Kalakaya Mahallesi Çilingir, Kale Mahallesi Çilingir, Kapıkaya Mahallesi Çilingir, Karacaoğlan Mahallesi Çilingir, Karadere Mahallesi Çilingir, Karamanlı Mahallesi Çilingir, Kavlaklı Fatih Mahallesi Çilingir, Kavlaklı Mimar Sinan Mahallesi Çilingir, Kavlaklı Yunus Emre Mahallesi Çilingir, Kaynar Mahallesi Çilingir, Kerimli Mahallesi Çilingir, Kertmen Mahallesi Çilingir, Kılavuzlu Mahallesi Çilingir, Kısıklı Mahallesi Çilingir, Kızıldamlar Mahallesi Çilingir, Kızılseki Mahallesi Çilingir, Köseli Mahallesi Çilingir, Kozcağız Mahallesi Çilingir, Küçüksır Mahallesi Çilingir, Kumarlı Mahallesi Çilingir, Kümperli Mahallesi Çilingir, Kurtlar Mahallesi Çilingir, Kürtül Mahallesi Çilingir, Kurucaova Mahallesi Çilingir, Mağralı Mahallesi Çilingir, Maksutlu Mahallesi Çilingir, Malik Ejder Mahallesi Çilingir, Mevlana Mahallesi Çilingir, Mimar Sinan Mahallesi Çilingir, Mimarsinan Mahallesi Çilingir, Muratlı Mahallesi Çilingir, Necip Fazıl Mahallesi Çilingir, Önsen Mahallesi Çilingir, Orhan Gazi Mahallesi Çilingir, Orhangazi Mahallesi Çilingir, Oruç Reis Mahallesi Çilingir, Öşlü Mahallesi Çilingir, Osman Gazi Mahallesi Çilingir, Öztürk Mahallesi Çilingir, Payamlı Mahallesi Çilingir, Piri Reis Mahallesi Çilingir, Rahmacılar Mahallesi Çilingir, Reyhanlı Mahallesi Çilingir, Saçaklızade Mahallesi Çilingir, Sadıklı Mahallesi Çilingir, Şahinkayası Mahallesi Çilingir, Sarıçukur Mahallesi Çilingir, Sarıgüzel Mahallesi Çilingir, Sarımollalı Mahallesi Çilingir, Saygılı Mahallesi Çilingir, Şazi Bey Mahallesi Çilingir, Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Çilingir, Şehit Evliya Mahallesi Çilingir, Selçuklu Mahallesi Çilingir, Selimiye Mahallesi Çilingir, Serintepe Mahallesi Çilingir, Suçatı Mahallesi Çilingir, Süleymanlı Mahallesi Çilingir, Suluyayla Mahallesi Çilingir, Sümbüllü Mahallesi Çilingir, Tavşan Tepe Mahallesi Çilingir, Tekir Mahallesi Çilingir, Topçalı Mahallesi Çilingir, Üngüt Mahallesi Çilingir, Yaylaüstü Mahallesi Çilingir, Yenidemir Mahallesi Çilingir, Yeniköy Mahallesi Çilingir, Yeniyapan Mahallesi Çilingir, Yolyanı Mahallesi Çilingir, Yunus Emre Mahallesi Çilingir, Yürükselim Mahallesi Çilingir, Yusuflar Mahallesi Çilingir, Zeytindere Mahallesi Çilingir,

Kahraman Maraş Çilingir

maraş çilingir

Kahraman Maraş genelinde 7/24 hizmet vermekteyiz. hizmet numaralarımızı yukarıdaki resimde aşağıda vereceğimiz numaralardan görebilirsiniz. Kapıda olma süremiz ise 25 dk içerisinde gerçekleşir..

0505 616 94 050542 317 84 200533 957 61 58

Maraş Çilingir

Kahramanmaraş ilimizde çilingir hizmetimiz 16 yıldır kurumsal olarak devam edip servis süremiz en hızlı şekilde olsun diye her bölgede olan çilingirler ile bağlantımız sayesinde en kısa zamanda kapınızda oluyoruz. Kapımıza gelen çilingir arkadaşımız bütün çilingir belgelerine sahip olup herhangi bir şüphe duyduğunuz da kendisinden çilingirlik ve alakalı elgelerini istediğiniz zaman size ibraz edebilecektir. kapı açma esnasında kapınıza herhangi bir zarar verilmeden kapınız eğer kilit değil kilitli değilse kapınızı direk açarlar eğer kilitli ise kapı üzerindeki göbeğin değişmesiyle kapı nasıl açılır ve size değişen göbeği 3 veya 5 tane yedek anahtarı verilir. malzeme değişimi esnasında dikkat edeceğiniz şey çilingirin kapınıza takmış olduğu kilidin ambalaj içerisinden çıkması gerekmektedir ambalajlı kutudan çıkmayan kilitleri kapınıza taktırmayı nız.

Kahramanmaraş oto çilingir

Firmamız oto çilingiri konusunda uzman ekipleri ile oto kapısı kilitlendiği zaman anahtarınızı içeride unutup kapıyı bazen kilitleyip anahtarı alamadığınız içinde kapıyı açamıyorsunuz böyle bir durumda kapınızın herhangi bir şekilde zarar görmeden açılmasını sağlayan çilingir lerimiz yaklaşık 25 dakika içerisinde olmuş olduğumuz konuma gelerek oto kapınızı açıp anahtarınızı size teslim ederler. Ayrıca oto çilingiri ile alakalı diğer hizmetlerimiz anahtar yedeği çıkartmak sıfırdan anahtar yapmak kontak arızası giderme gibi işlerde oto çilingir lerimiz tarafından yapılmaktadır bu hizmetler gün içerisinde mesai saati içerisinde yapılır gece araç veya ev kapısı anahtarı kopyası çıkarılmaz ve anahtar tamiri yapılmaz.

Kahramanmaraş anahtarcı

Maraş’ta her mahallede anahtar cımız bulunduğu için en hızlı şekilde hizmet vermeye imkanımız oluyor siz değerli müşterilerimize. ev içerisindeki üstünde kilit bulunan bütün malzemeler ile alakalı arıza gidermek kilit değiştirme işlemleri çilingirler mis tarafından yapılmaktadır ayrıca para kasası açım işlemleri para kasası anahtarı yapma para kasası kilit arızası giderme işlemleri de kasa çilingiri ustalarımız tarafından yapılmaktadır. Hırsız kilidi ile alakalı kısa bir bilgi vermek gerekirse yer hırsız kilidi diye bir şey olmadığı için mevcut kilitlerin üzerine yapılan işleme sayesinde hırsızın kapıyı daha geç açabilme veya daha az gürültüsüz açabilme durumunu engellemiş oluyoruz bu durumda süre önemli olduğu için kapı açımına zorlaştırdığı mız için hırsızlar açamadık lar için vazgeçip geri dönüyorlar bu konuyla alakalı geniş bilgi almak istiyorsanız bizi aradığınızda size yönlendirmiş olduğumuz çilingir bu konuyla alakalı size detaylı bilgi verecektir.

Maraş ÇİLİNGİR HİZMETLERİ
Maraş Çilingir

Maraş Oto Çilingir

Maraş Kasa Çilingir

Maraş Kilit Değişim ve Onarım

Ne kadar süre beklemem gerekir?

En yakın çilingiri bölge’nizi seçerek bulabilirsiniz. En yakın çilingir sizin bölgeniz de telefonunuzu beklemektedir. Maraş bölgesinde ki motorlu çilingirlerimize telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Bir sorun olması durumunda merkezimizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Maraş bölgesinde hizmet verdiğimiz tüm hizmetler

Maraş Çilingir
Maraş En Yakın Çilingir
Maraş Nöbetçi Çilingir
Maraş Acil Çilingir
Maraş Oto Çilingir
Maraş 24 Saat Çilingir
Maraş Kasa Çilingir
Maraş Araba Çilingir
Maraş Anahtarcı
Maraş En Yakın Anahtarcı
Maraş Nöbetçi Anahtarcı
Maraş Acil Anahtarcı
Maraş Oto Anahtarcı
Maraş 24 Saat Anahtarcı

Kahramanmaraş ÇİLİNGİR HİZMETLERİ
Kahramanmaraş Çilingir

Kahramanmaraş Oto Çilingir

Kahramanmaraş Kasa Çilingir

Kahramanmaraş Kilit Değişim ve Onarım

Ne kadar süre beklemem gerekir?

Kahramanmaraş bölgesinde hizmet verdiğimiz tüm hizmetler

Kahramanmaraş Çilingir
Kahramanmaraş En Yakın Çilingir
Kahramanmaraş Nöbetçi Çilingir
Kahramanmaraş Acil Çilingir
Kahramanmaraş Oto Çilingir
Kahramanmaraş 24 Saat Çilingir
Kahramanmaraş Kasa Çilingir
Kahramanmaraş Araba Çilingir
Kahramanmaraş Anahtarcı
Kahramanmaraş En Yakın Anahtarcı
Kahramanmaraş Nöbetçi Anahtarcı
Kahramanmaraş Acil Anahtarcı
Kahramanmaraş Oto Anahtarcı
Kahramanmaraş 24 Saat Anahtarcı

12 Şubat Mahallesi Çilingir,
5 Nisan Mahallesi Çilingir,
Abdulhamithan Mahallesi Çilingir,
Akif İnan Mahallesi Çilingir,
Aksu Mahallesi Çilingir,
Aslanbey Mahallesi Çilingir,
Bağlarbaşı Mahallesi Çilingir,
Bahçelievler Mahallesi Çilingir,
Ballıca Mahallesi Çilingir,
Barbaros Mahallesi Çilingir,
Beyazıtlı Mahallesi Çilingir,
Binevler Mahallesi Çilingir,
Çamlık Mahallesi Çilingir,
Cumhuriyet Mahallesi Çilingir,
Doğukent Mahallesi Çilingir,
Dulkadiroğlu Mahallesi Çilingir,
Dumlupınar Mahallesi Çilingir,
Duraklı Mahallesi Çilingir,
Egemenlik Mahallesi Çilingir,
Ekmekçi Mahallesi Çilingir,
Erkenez Mahallesi Çilingir,
Ertuğrulgazi Mahallesi Çilingir,
Eyüp Sultan Mahallesi Çilingir,
Fatih Mahallesi Çilingir,
Fatih Mahallesi Çilingir,allesi
Fevzipaşa Mahallesi Çilingir,
Gayberli Mahallesi Çilingir,
Gazipaşa Mahallesi Çilingir,
Gençosman Mahallesi Çilingir,
Hacı Bayram Veli Mahallesi Çilingir,
Hacıağlar
Haydarbey Mahallesi Çilingir,
Hayrullah Mahallesi Çilingir,
Hürriyet Mahallesi Çilingir,
İsadivanlı Mahallesi Çilingir,
İsmetpaşa Mahallesi Çilingir,
İstiklal Mahallesi Çilingir,
Kanuni Mahallesi Çilingir,
Karabük Mahallesi Çilingir,allesi
Karacaoğlan Mahallesi Çilingir,
Karamanlı Mahallesi Çilingir,
Kayabaşı Mahallesi Çilingir,
Kişifli Mahallesi Çilingir,allesi
Kurtuluş Mahallesi Çilingir,
Mağralı Mahallesi Çilingir,
Malik Ejder Mahallesi Çilingir,
Mehmetakih Mahallesi Çilingir,
Menderes Mahallesi Çilingir,
Merkez Mahallesi Çilingir,allesi
Mevlana Mahallesi Çilingir,
Mimarsinan Mahallesi Çilingir,
Namık Kemal Mahallesi Çilingir,
Necip Fazıl Mahallesi Çilingir,
Orhangazi Mahallesi Çilingir,
Oruç Reis Mahallesi Çilingir,
Osmangazi Mahallesi Çilingir,
Pınarbaşı Mahallesi Çilingir,
Pınarbaşı Mahallesi Çilingir,
Piri Reis Mahallesi Çilingir,
Saçaklızade Mahallesi Çilingir,
Sakarya Mahallesi Çilingir,
Şazibey Mahallesi Çilingir,
Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Çilingir,
Şehit Evliya Mahallesi Çilingir,
Selçuklu Mahallesi Çilingir,
Senem Ayşe Mahallesi Çilingir,
Serintepe Mahallesi Çilingir,
Şeyh Şamil Mahallesi Çilingir,
Şeyhadil Mahallesi Çilingir,
Şifa Mahallesi Çilingir,
Sümbüllü Mahallesi Çilingir,
Sümer Mahallesi Çilingir,
Sütçü İmam Mahallesi Çilingir,
Tavşantepe Mahallesi Çilingir,
Turan Mahallesi Çilingir,
Üngüt Mahallesi Çilingir,
Yahya Kemal Mahallesi Çilingir,
Yalankoz Mahallesi Çilingir,allesi
Yavuz Selim Mahallesi Çilingir,
Yavuzselim Mahallesi Çilingir,allesi
Yenişehir Mahallesi Çilingir,
Yeşilkent Mahallesi Çilingir,allesi
Yeşilyurt Mahallesi Çilingir,allesi
Yörükselim Mahallesi Çilingir,
Yunusemre Mahallesi Çilingir,
Yusuflar Mahallesi Çilingir,

2020 Çilingir fiyatları

Çilingir Fiyat Listesi 2020

:

Kapı özeliğine göre değişebilen ve oto markasına ve özel güvenlikli kapılara göre değişkenlik gösteren bir liste vardır.

08:00 / 20:00 Arası [ Gündüz ] Fiyat Listesi 20:00 / 08:00 Arası [ Gece ] Fiyat Listesi
Kapı açma Saat ve Kapıya Göre Değişir Fiyat Alın ! 50 ₺ veya 90 ₺ Arasıdır. Kapı açma Saat ve Kapıya Göre Değişir Fiyat Alın ! 70 ₺ veya 150 ₺ Arasıdır.
Kilit değiştirme 50 ₺ + Malzeme Kilit değiştirme 70 ₺ + Malzeme
Kasa açma 80 ₺ Kasa açma 350 ₺

Çilingir Gündüz Tarifesi

Kapı Açma 50 TL
Kilitli Kapı Açma 70 TL            +( Malzeme )
Kilit Değiştirme 50 TL Servis  +( Malzeme )
Göbek Değiştirme 50 TL Servis  +( Malzeme )
Anahtar Kopyalama 5 TL

Çilingir Gece Tarifesi

Kapı Açma 70 TL
Kilitli Kapı Açma 100 TL              +  ( Malzeme )
Kilit Değiştirme 70 TL               + ( Malzeme )
Göbek Değiştirme 70 TL               + ( Malzeme )
Anahtar Kopyalama işlemleri Gündüz hizmet sağlamaktayız

Sevgili Müşterilerimiz Üstte vermiş olduğumuz fiyatlar bu yılın fiyatlarıdır artan malzeme fiyat’lari sebebi ile  ne yazık ki bu hepimizin cebine yansımak zorunda kalmıştır.

Bu fiyatlar genelde büyük illerde geçerlidir küçük illerimiz kırsal illerimiz demo fiyatların geçerlilik durumu oradaki çilingir lerimizin insiyatifine kalmıştır. Çoğu zaman biz çilingir e numarayı verip müşteri ile birebir konuşturup gönül rızasıyla oluşan fiyatla kendi aralarında anlaşmış oldukları çilingir fiyatına kendileri belirlemiş oluyorlar. Üste oto ile alakalı herhangi bir fiyat belirlenmemiş çünkü oto fiyatları çok değişken oluyor mesela 100 TL’ye açılan otogar işte 400 TL’ye açılan motorlar modeli markası işte bazılarında hırsız kilidi olduğu için güvenlik sistemi olduğu için eğer usta açamadığı için açabilen ustalarda açma aparatlarının pahalı olması nedeniyle fazla araçları fiyat skalası daha yüksek oluyor. araç anahtarı çoğaltma fiyatları ile alakalı eğer bir sorunuz olursa da bu konuyla alakalı aradığınızda araç anahtarı kontakta alakalı arızalar ve sıfırdan anahtar çıkartma durumları genelde bu işi ustalıkla yapan ve bu işe tamamen yani oto üzeri tamamen bu işi yapan kişiler yaptığı için bir şehirde mesela birkaç kişi işte büyükşehirlerde 2-3 kişinin yaptığı bir iştir küçük şehirlerde çoğu zaman bu işi yapan kişi bulunmaz bile yani araç ile alakalı anahtar yaptırma fiyatı soracaksan az düşük modeller de çok yüksek bir fiyat değildir ama yüksek modellerde hatrı sayılır bir para tuttuğunu biliyoruz bununla alakalı bize aradığınızda sizin bölgenizde olan oto çilingiri ile sizi irtibata geçirip fiyatla alakalı kafanızdaki sorunları gidermiş olursunuz. özel kapı diye tabir ettiğimiz yüksek güvenlikli kapılar oluyor mesela Kale kapağı işte diğer ve diye bir kapağı ya da işte yabancı ülkelerin kilit sistemi ile alakalı kapı üzerinde Çelik kasa kilidi bulunan altra ismi verilen bir kilit mesala açılması çok zor olduğu için bu kilidin takılı olduğu kapılar çok zor açıldığı için genelde bu kapıları açan özel çilingirler olur yani mesela Kale kapının özel servisi vardır Kale kapı servisi sadece o kişiler o kapıya zarar vermeden açabilirler ve fiyatları farklıdır normal standart fiyatı o kapıyı açılmaz özel kapı ile alakalı çilingir fiyatı ile alakalı kapınızın resmini istedikten sonra size bir fiyat belirleyip size de söylerler eğer bu fiyat size de uygun olursa çilingir lerimiz gerek kapınıza herhangi bir zarar vermeden açarlar.

Çanakkale çilingir fiyatları

Çilingir fiyatları istanbul

Uşak Çilingir Fiyatları

Çilingir fiyatları ekşi

Çilingir fiyatları 2018

2020 Çilingir fiyatları

2021 Çilingir fiyatları

Çilingir Anahtar Kopyalama fiyatları

Çilingir