Aylık arşiv Ekim 2013

Cam kapı servis

Cam kapı artık günümüzde vazgeçilmezimiz olmuştur heleki iş yerlerimizde ofis kapılarında olmazsa olmazımız olan bu sevimli kapılarımız belli zamanlarda başımıza iş açmaktadır yani arıza vermektedir nedir bu arızalar cam kapı düşmesi dedigimiz menteşelerden kaynaklanan sorunlardan dolayı kapının yere sürtmesi,cam kapı kilidimizin çalışmaması kilitlenmemesi,cam kapının yay ayarlarının bozulması kapanmaması yada kaybolan anahtarının degiştirme ihtiyacı güvenlik geregi,cam kapı kırılması kapı degişimi yada alüminyum olan kapımızın cam kapıya çevrilmesi ,cam kapı kollarının yenilenmesi, her türlü daha burada sayamayacagımız cam kapı tekenik arızaları için kurumsal olarak çalışan çagrı merkezimize ulaşabilirsiniz.

cam kapı çagrı merkezi telefon numarası 444 0 193  ve 0533 957 61 58

Cam kapı servis

Adana Çilingir

Türkiyemizin en büyük ve kalabalık büyükşehirlerimizden olan Adana için kurulmuş 7 ve 24 saat bütün sınır köylerde dahil çilingir servis hizmetlerinin var oldugunu biliyormuydunuz ? Adana Çilingir ihtiyacını karşılayan sistem 24 saat özel egitimli operatörlerle nöbetçi çilingir olarak 365 gün hizmet vermektedir . Adana tüm geneli Anahtarcı çagırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı branşlarında uzman olan çilingir firmalarına ulaşmak artık çok kolay sizde şimdi yazıyı okudugunuza göre merak etmişsinizdir böyle bir sistem varmı ne zaman arasam telefona bir uzman çilingir çıkacak diye ama şimdi ararsanız bu sorunuzun cevabını alabilirisiniz..

ADANA ÇİLİNGİR VE ANAHTARCI YARDIM HATTI 444 01 93 —– 0533 957 61 58

Adana Çilingir

7/24 Çilingir

                                                                                                                         

7/24 çilingir
7/24 Anahtarcı
7/24 acil çilingir

7/24 çilingir

7/24 çilingir

7/ 24 Çilingir Hizmeti

Anahtara mı ihtiyacınız var? Bir aksilik oldu anahtarınız mı kırıldı? Tüm kapı ve kilit işlemleriniz için 7/ 24 çilingir hizmeti veren firmamız siz değerli müşterilerin ihtiyaçlarına cevap oluşturabilmek için tüm kaliteli olanaklarını sizlerin önüne sunmaktadır. 24 saat her türlü kapı ve kilit işlemi yapan firmamız güvenilir ve hızlı çözüm bulan elemanları ile müşteri memnuniyetini kazanarak her yıl müşteri portföyünü daha da genişletmektedir.
Türkiye’nin her bölgesinde şubesi olan bir firma olarak sizlere verdiğimiz hizmette sitemizi ziyaret etmeniz durumunda semt ve il tercihi yaparak adres ve iletişim bilgilerimize en kısa yoldan ulaşabilirsiniz. İstanbul’un neresinde olursanız olun kapıda mı kaldınız? Hemen 444 0 193’ü arayın. İstanbul çilingir olarak kapınıza gelelim, işinizi görelim. Acil anahtarcı hizmetinize çözüm olmak adına en hızlı ve güvenilir olan firmamız sizleri asla kapıda bırakmayacak ve güler yüzlü elemanları ile günün her saati hizmet vermeye hazır olacaktır.
Ankara da mı yaşıyorsunuz? Arabanızın kilidi bozuldu ve ne yapacağınızı şaşırdınız? Ankara çilingir hizmetinden yararlanmaya ne dersiniz? Arabanızın kilidini anında verdiğiniz adrese gelerek tamir etmekte ve sizi yolunuzdan alıkoyan bu soruna cevap oluşturabilmekteyiz. Diğer hizmetlerimiz arasında yer alan çelik kasa, çelik kapı, çelik digital kasa, çelik barel hizmeti, oto anahtar kopyalama, oto anahtar kumanda tamiri gibi pek çok anahtar ve kilit sorununuza kısa sürede çözüm oluşturabilmekteyiz. Bizi aramak için acele etmeye ne dersiniz?

.

7/24 çilingir servisi

7/24 çilingir Ayrıca kapı koruma sistemleri ile kapınızı hırsıza karşı koruma altina alabirisiniz

7/24 çilingir

7/24 çilingir 7/24nın her semtine çilingir hizmetimiz 25 dakıkalık kısa bir sürede gercekleşmektedir.

7/24 çilingir, 7/24 çilingir servisi, 7/24 anahtarcı, 7/24 oto çilingir, enyakın 7/24 çilingir,

Devamını oku

Online Çilingir

Online  İstanbul  Çilingir
Anahtarınızı kapının arkasında mı unuttunuz? Kapı kilitli anahtarınız yok; ama eve girmek zorunda mısınız? Belki de arabanızın anahtar kumandası bozuldu? Tüm bu ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir anahtarcı firması olarak bizden yararlanmaya ne dersiniz? Türkiye’nin neresinde olursanız olun bize ihtiyacınız olan her an imdadınıza koşmaktayız. Sizlerin istediğiniz kilit yapımı, anahtar yapımı, anahtar kopyalama gibi hizmetleri alabilmeniz için sizlerin aradığınız her an en kısa sürede bulunduğunuz noktaya gelerek ihtiyacınız olanı size vermekteyiz.
Eşinizin anahtarı mı yok? Gelin İstanbul çilingir firmamıza anahtarınızı hemen kopyalayalım. Eşiniz kapıda kalmasın. Kilidiniz bozuldu ve gece yarısı nereden anahtarcı bulurum diye mi düşünüyorsunuz? Ankara çilingir her zaman hizmetinizde. Arayın bizi kapınıza gelip kilidinizi değiştirelim. 7/ 24 kilit hizmeti veren firma olarak sizlerin bizi arayıp müşteri temsilcimize adres bırakmanız durumunda saat kaç olursa olsun hizmetinize koşmaktayız.
Çelik kasanızı açamıyorsunuz ve acil olarak kasadan para almanız mı gerekiyor? Tek yapmanız gereken 444 0 193’ü aramak olmalıdır. Kısa sürede kasanızı açacak olan deneyimli elemanlarımız sizler için çelik kasa kilidinizi açacak ve ihtiyacınıza cevap olabileceklerdir. Her türlü kilit sorunu ile ilgilenen elemanlarımız kilit ve anahtar yapımı, tamiri gibi işlemleri yapma konusunda uzmanlaşmış oldukları için acaba bu firmaya güvenir miyim diye düşünmeyin. Hiç tereddüt etmeden arayın bizi, kapılarınızı açalım, anahtarlarını kopyalayalım.

Oto çilingir

Anahtarcim.com master kilit ailesi olarak tüm türkiye geneli 1000 şube ile anahtarı kaybolmuş otolara anahtar yapma,yedegi kopyalama,immobilizer anahtar çogaltma ,oto kapısı açma,şifre degiştirme vb. gibi hizmetleri sunmaktayız.araba kapısı açan,Oto çilingir işi yapan sanatkar ustalarımıza ulaşmak için bizi tercih edebilirsiniz.

Oto çilingir

Bomonti Çilingir

Bomonti Çilingir ve bomonti kilitçi arayanlar için özel web sitemiz anahtarcim.com 7/24 saat özel yetiştirilmiş operatörler ile sizlere nöbetçi olarak hizmet vermektedir,bomonti ve çevre ilçelere hızlı elemenlarımız ile anahtarcı yardım hizmeti sunmaktayız.şişli feriköy de bulunan bomonti semtimizde acil kapı açma kilit degiştirme servis elemanlarımız master kilit ltd şti bünyesinden alanında uzmanlaşmış olarak hizmet vermektedir master kilit tüm türkiye geneli çilingir servisleri veren bir yetkili anahtarcı firmasıdır merkezi şişli pangaltıdadır bomontiye çilingir ustasını merkezden yönlendirmekte servis süresi en fazla 5 dakika içerisinde gerçekleşmektedir . bomontide en yakın anahtarcı ve çilingir firması için bizi arayabilirsiniz 24 saat 365 gün bayram seyran gece gündüz demeden ekiplerimiz çalışmaktadır. çelik para kasaları açma çilingir hizmeti ve anahtar yedekleme için bomntiye 5 dk yürüme mesafesi adresimiz ergenekon cad türkbeyi sok no 9 pangaltı-kurtuluş telefon numaraları 444 01 93 –  533 957 61 58 – 0212 231 21 96

Bomonti Çilingir

Hidrolik Kapı Yayı

Hidrolik kapı yayları halk dilinde iteç yay olarak ta bilinen genelde apartman ve dükkan giriş kapılarında ofis iç kapılarında tahta ,çelik yada demir kapılarda kapıların açık kalmasını önleyen kapının kendiliginde kapanmasını saglayan içinde hidrolik yag ile çalışan hidrolik sistemdir son zmanlarda cam kapılardada kullanılan hidrolik yayların her türlü montaj ve satışları aynı zamanda ayarları bozulmuş olan hidroliklerin ayarları hakkında bizden detaylı olarak tüm Türkiye geneli bilgi ve servis alabilirsiniz ..servis telefon numaralarımız aşagıdaki logo içerisindedir.

hidrolik kapı yayı

Üsküdar Çilingir 444 0 193

Üsküdarda olduğu gibi tüm yaşam alanlarının her tarafında bizlere lazım olabilen bir Sistemdir. Çilingircilik Üsküdar’da artık semtleri dolaşıp Çilingir numarası aramanıza gerek yok!  Tüm kaybolan Kırılan Çelik ve Demir Anahtar Kilit Cam Kapı Servislerinizin tamiratı onarımı ve Montaj’ı itina ile yapılmaktadır!  Her marka ve Model’i bünyesinde barındırdığımıza bilmenizi isteriz!  Ayrıca tüm markaları kapsayan malzemelerimizden kırılan kaybolan malzemelerin anabayiliğini ( Servisliğini ) yapmaktayız. Bilmenizi isterizki yaklaşık 30 yıldır bu Sektörün içerisindeyiz Üsküdardaki Hizmetlerimiz şu şekildedir! 

sol2

 

* Çelik Kapı

* Çelik Kasa

* Çelik Digital Kasa

* Oto Anahtar Kopyalama

* Oto Anahtar Kumanda Tamiri

* Engelset Hizmeti

* Çelik Barel Hizmeti

* İto Kilit Onarım tamirat

* Kale Kilit Onarım Tamirat

* Daf Kilit Onarım Kilit

* Hok Kilit Onarım Kilit